Winkelwagen
Menu

Bar, Glazen & Keuken

Graveer glazen, whiskykaraffen of andere mooie toebehoren voor glazen, keuken of bars. We hebben veel mooie producten die geschikt zijn voor alle soorten drankjes, kookgelegenheden en evenementen. Je kunt bij ons een glas graveren voor de meest geliefde dranken. Champagne, cognac, wijn, whisky of bier, wij hebben iets voor iedereen! Alle producten kunnen gegraveerd worden, en het vinden van een perfect geschenk voor iemand die je lief hebt, is daardoor een stuk gemakkelijker.

In deze categorie kun je aparte en luxe gadgets vinden, alles voor degenen die op zoek zijn naar dat beetje extra. Misschien heb je altijd al gedroomd van het sabreren van een champagnefles met een champagnesabel of ben je op zoek naar mooie champagneglazen met gravure voor jullie trouwdag? Hier vind je ook cadeaus voor de echte fijnproever, met elegante humidors en glazen voor koffie en latte. Met andere woorden, de juiste categorie voor als je op zoek ben naar iets unieks, voor jezelf of een persoon die je lief hebt.

Kies voor een gegraveerde persoonlijke groet of unieke uitdrukkingen wanneer mogelijk. Het is een gewaardeerd onderdeel van een geschenk, en tegelijkertijd een mooi detail dat het geschenk uniek maakt en speciaal bedoeld is voor een persoon in het bijzonder. Maak het persoonlijk en uniek - dat is mogelijk hier bij getpersonal.nl.

Filters
Items 1-120 van 328
Vorige Volgende
Filters
Items 1-120 van 328
Vorige Volgende
Inloggen
Create an account
Reset password