Winkelwagen
Menu

Portemonnees

Koop een portemonnee met naam online. Er zijn portemonnees in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel, namelijk het opbergen van een van de belangrijkste dingen - contant geld en bankpasjes. Een portemonnee in herenmodel is, zoals je zal merken, vaak een portemonnee van leer in een donkere kleur. Dit zorgt voor een elegante en luxe uitstraling.

Een heren portemonnee is op veel manieren een perfect cadeau voor je man. Je kunt zelf bepalen welke opdruk er op de portemonnee komt te staan en je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een kleine portemonnee of een mooie leren portemonnee. Een portemonnee is een altijd gewaardeerd cadeau, en je weet wellicht zelf welk type portemonnee je man het liefste heeft.

Wanneer je kiest voor een heren portemonnee met naam kun je deze altijd aanpassen. Je kunt hier online bij ons een gravure kiezen en de portemonnee persoonlijk aanpassen. Dit zorgt ervoor dat je een uniek cadeau krijgt, of misschien wil je er zelf ook wel een. Een portemonnee met naam is een mooi accessoire dat ook nog eens praktisch is. Bij ons kun je de tekst, het lettertype en de lettergrootte aanpassen, dus laat je creativiteit de vrije loop en creëer het perfecte cadeau. Een cadeau waar jij zelf, of degene aan wie je het cadeau geeft, nog vele jaren plezier van zal hebben.

Filters
8 producten
Filters
8 producten
Inloggen
Create an account
Reset password

10% KORTING OP UW EERSTE BESTELLING

Schrijf u in op onze mailinglijst en ontvang een kortingscode van 10% in uw e-mail.