Winkelwagen
Menu

Zegelring & Ringen

Een zegelring is een klassiek sieraad voor zowel mannen als vrouwen die net dat beetje extra willen voor hun outfits. Een gepersonaliseerde zegelring met gravure, meestal van een letter of met initialen, maakt het toch al unieke accessoire nog specialer. We hebben zegelringen in echt 925 Sterling Zilver, ofwel met rhodium plating of echt goud.

Bovendien worden de zegelringen in ons assortiment gemaakt in Italië, dat een wereldleider is in de productie van hoogwaardige zilveren sieraden. De maat is ook verstelbaar, zodat ze op vrijwel ieders vingers passen. Wij raden aan om deze ringen om de pink of ringvinger te dragen.

Met je eigen gravure wordt een zegelring een persoonlijk en uniek cadeau voor iemand van wie je houdt. Het kan een verjaardag zijn of een andere feestdag waarop we een speciaal persoon voor ons vieren. Het kan zijn voor de student, het afstuderen of waarom niet de bruiloft. Laat je getuige of bruidsmeisjes bijpassende gegraveerde zegelringen dragen tijdens de ceremonie, een mooi en uniek element. Zoals altijd hebben we snelle leveringen, zelfs met uw eigen gravure, en gratis verzending. Maak van de gelegenheid gebruik om vandaag nog te bestellen!

Filters
4 producten
Filters
4 producten
Inloggen
Create an account
Reset password

10% KORTING OP UW EERSTE BESTELLING

Schrijf u in op onze mailinglijst en ontvang een kortingscode van 10% in uw e-mail.