Winkelwagen
Menu

Over getpersonal.nl

Ons doel is om u te helpen het perfecte gepersonaliseerde cadeau te creëren voor iemand van wie u houdt.

Getpersonal.nl is onderdeel van het Zweedse bedrijf Narrow Road AB. Getpersonal.nl verkoopt cadeauartikelen, accessoires en sieraden met gravure aan zowel consumenten als bedrijven.

Ons concept houdt in dat je zelf kunt kiezen om de producten in ons assortiment te laten graveren. Zo heb je een leuk en uniek product voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, in combinatie met snelle levering en betaalbare prijzen.

Wij beschikken over een eigen magazijn en eigen productie, zodat we snelle levering kunnen bieden. Ook is het zo makkelijker voor jou als consument om zowel een product te kopen als te laten graveren bij één en dezelfde verkoper, in plaats van een product bij de ene winkel te kopen en daarna naar een ander bedrijf te gaan voor de gravure. Dit zou zowel meer geld als tijd kosten.

Als je vragen hebt over getpersonal, neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen. Als je hier je antwoord niet vindt, dan kun je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@getpersonal.nl.

Ons bedrijfsadres is:

Narrow Road AB
(getpersonal.nl)
Propellervägen 12
183 62 Täby
SWEDEN

VAT-ID: SE559067372801

Het team achter getpersonal.nl is:

Carl-Johan Wiel-Berggren Ontwikkeling, productie, klantenservice & marketing
Rasmus
Kling
Productie & klantenservice
Viktor Norebert Productie & klantenservice

Inloggen
Create an account
Reset password

10% KORTING OP UW EERSTE BESTELLING

Schrijf u in op onze mailinglijst en ontvang een kortingscode van 10% in uw e-mail.