Snusdoosjes

Bij ons kun je eenvoudig snusdoosjes met gravure online kopen. Je kunt een snusdoosje laten graveren met een naam, opdruk of motief. Een snusdoosje met een eigen design is een leuk snusdoosje. Met een snusdoosje in roestvrij staal houd je gemakkelijk de snus op zijn plek en blijft de kwaliteit van de snus goed. We hebben verschillende mooie snusdoosjes in metaal of tin voor de echte fijnproever.

Als je een metalen snusdoosje koopt, kun je ervan op aan dat het een snusdoosje is dat lang mee zal gaan - ze zijn namelijk erg slijtvast en stevig! Met deze doosjes kun je je snus bewaren met stijl, ze zijn duurzaam en niet te zwaar. Je kunt ze ook meer persoonlijk en uniek maken door een eigen gravure toe te voegen. Je kiest zelf de tekst en het lettertype en dan graveren wij het snusdoosje voor je. Een persoonlijk snusdoosje in roestvrij staal met gravure voor de échte snus liefhebber

Je kunt zowel losse snus als snuszakjes bewaren in deze mooie snusdoosjes, de keuze is aan jou. Onze eersteklas snusdoosjes zijn voor beide geschikt. Je wilt misschien wel meer verschillende snusdoosjes hebben, een van tin, een van roestvrij staal en een in zilver? Ongeacht waar je voor kiest, je krijgt hoge kwaliteit tegen een goede prijs en met snelle en gratis levering.
Lees verder
8 Artikel(en)
Stel een Aflopende Directie in
 1. Snusdoosje Dus Slim Vintage Alu Black
  Snusdoosje Dus Slim Vintage Alu Black
  Prijs vanaf: 
  € 37,00
 2. Snusdoosje Dus Alu Black Flat
  Snusdoosje Dus Alu Black Flat
  Prijs vanaf: 
  € 37,00
 3. Snusdoosje Classic Steel
  Snusdoosje Classic Steel
  Prijs vanaf: 
  € 28,00
 4. Snusdoosje Dus Slim Vintage Alu Blue
  Snusdoosje Dus Slim Vintage Alu Blue
  Prijs vanaf: 
  € 37,00
 5. Snusdoosje Dus Slim
  Snusdoosje Dus Slim
  Prijs vanaf: 
  € 37,00
 6. Snusdoosje Venetian
  Snusdoosje Venetian
  Prijs vanaf: 
  € 43,00
 7. Snusdoosje Butler
  Snusdoosje Butler
  Prijs vanaf: 
  € 40,00
 8. Snusdoosje Antique Zilver
  Snusdoosje Antique Zilver
  Prijs vanaf: 
  € 375,00

  Uit voorraad

8 Artikel(en)