Pen Fisher Space Pen Astronaut Original AG7

This product is out of stock

Omschrijving

Fisher Space Pen Astronaut Original AG7 werd ontwikkeld in 1965 en werd in 1967 in opdracht van de NASA gemaakt en wordt sindsdien gebruikt door alle bemande ruimtevluchtingen, en werd ook opgenomen toen de mens voor de eerste keer op de maan ging.

Fisher Space Pen Astronaut Original AG7 schrijft probleemloos op alle papieroppervlakken, op en neer en in extreme kou en hitte. Dus voor degenen onder u die in moeilijke omstandigheden moeten schrijven, is de Fisher Space Pen de ultieme pen!

Als je pennen gebruikt voor dagelijks gebruik, moet dit pure nieuwsgierigheid zijn, maar het voelt nog steeds goed om eigenaar te zijn van zo'n historisch belangrijke en ook betrouwbare pen. Voeg een persoonlijke gravure toe en je hebt een uniek cadeau voor jezelf of iemand die je leuk vindt!

Fisher Space Pen Astronaut Original AG7 is vervaardigd in de Verenigde Staten en bestaat uit verchroomd messing en hoogwaardige componenten. De pen heeft ook een levenslange garantie voor materiaal- of fabricagefouten. Naast NASA wordt de pen ook gebruikt door US Air Force, US Navy Seals, US Armed Forces, Canadian Snowbirds 431AD Squadron, FBI, State Troopers, Russian Sojuz and MIR, French Ariane Space Program en Everest North Face Ski Expedition.

In een geschenkverpakking aan u geleverd.

Show more Show less
Details
Merk Fisher Space Pen
Afmetingen 129 x 9 mm
Materiaal Verchroomd messing
Leveringswijze

Alle bestellingen, ook met gravure die vóór 14:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verstuurd (geldt op werkdagen).

Wij gebruiken Post NL en UPS als leveranciers.

We hebben de volgende bezorgopties:

1. Post NL Brief – Levertijd 3-6 werkdagen - Aanbieden via de brievenbus of een PostNL-locatie, afhankelijk van de grootte van de brief (alleen beschikbaar voor pakketten van minder dan 0,5 kg)

2. UPS Collect at Access Point - Levertijd 2-3 werkdagen – Verzamel het pakket bij uw lokale UPS Access Point

3. UPS Delivery at Place - Levertijd 2-3 werkdagen - UPS bezorgt het pakket op het afleveradres

Informatie voor de bezorgmethode UPS Collect at Access Point:

Om uw dichtstbijzijnde UPS Access Point te vinden, klikt u op deze link, kiest u "Zoeken naar een afgiftelocatie", voert u uw adres in en klikt u op "zoeken":

UPS Access Point-locaties