Winkelwagen
Menu

Jachtmes Fällkniven TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood

Prijs vanaf
€399,00

Exclusief jachtmes Het zakmes TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood. Kies je eigen graveertekst en creëer het ultieme cadeau voor een jager! De TH1 messen zijn genummerd op de rand van het lemmet.

Taiga Hunter TH1 is een klassiek jachtmes van zeer hoge kwaliteit. Het mes heeft een sterk lemmet dat is gemaakt van gelamineerd kobaltstaal wat een robuust lemmet geeft en een snede die lang scherp blijft. De ergonomische handgreep zorgt voor een stevige en veilige grip Een ergonomische handgreep zorgt voor een veilige en stabiele grip in alle weersomstandigheden.

TH1 Taiga Hunter is een handgemaakt jachtmes en de schacht is gemaakt van de unieke soort woestijn ijzerhout ("desert ironwood" in het Engels en "olneya tesota" in het Latijn). Net als andere natuurlijke materialen variëren de structuur en kleur, wat elke handgreep volledig uniek maakt. Deze houtsoort, die voorkomt in het zuidwesten van de Verenigde Staten, heeft een bijzondere en ietwat vreemde eigenschap - het is zwaarder dan water met een dichtheid van 1,2 kg/dm³, wat betekent dat het zinkt.

Om de glans te behouden, kan woestijn ijzerhout het beste worden behandeld met een soort houtolie die lijnzaadolie bevat. Doordat het lemmet over de volle breedte door het handvat loopt, krijgt de TH1 Taiga Hunter een betrouwbare en robuuste constructie.

Zytel holster met veilig vergrendelingssysteem maakt het gemakkelijk en veilig om het mes te dragen. Bestel vandaag nog TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood met gravure, gratis verzending en snelle levering!

In voorraad
Productinformatie
Merk Fällkniven
Materiaal Roestvrij staal Lam. CoS HRC 60
Afmetingen Totale lengte: 188 mm | Lemmet lengte: 84 mm | Lemmet dikte: 4,5 mm
Gewicht 149 g
Bezorginformatie

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €95.


Alle bestellingen, ook met gravure die vóór 14:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verstuurd (geldt op werkdagen).

Bestellingen geplaatst na 14 wordt de volgende weekdag verzonden.

De levertijd wordt berekend vanaf de dag dat de bestelling is verzonden.

Wij gebruiken Post NL, eTrailTracked en UPS als leveranciers.


We hebben de volgende bezorgopties:

1. Post NL Brief – Levertijd 4-7 werkdagen - Aanbieden via de brievenbus of een PostNL-locatie, afhankelijk van de grootte van de brief (alleen beschikbaar voor pakketten van minder dan 0,5 kg)

2. eTailTracked – Levertijd 3-6 werkdagen - Bezorging via de brievenbus of een PostNL locatie, afhankelijk van de grootte van het pakket

3. UPS Collect at Access Point - Levertijd 2-3 werkdagen – Verzamel het pakket bij uw lokale UPS Access Point

4. UPS Delivery at Place - Levertijd 2-3 werkdagen - UPS bezorgt het pakket op het afleveradres


Informatie voor de bezorgmethode UPS Collect at Access Point:

Om uw dichtstbijzijnde UPS Access Point te vinden, klikt u op deze link, kiest u "Zoeken naar een afgiftelocatie", voert u uw adres in en klikt u op "zoeken":

UPS Access Point-locaties

Gravuretekst

Gravuretekst
De gravering op dit product wordt zwart.
De gravure moet binnen het rode kader blijven (het rode kader zelf wordt niet gegraveerd).
Klik op het hartje om op die regel een hartje toe te voegen.

0/12
+€0,00
Bevestig de gravure

  Of

  Onvoltooide tabbladen worden niet gegraveerd
  Inloggen
  Create an account
  Reset password

  10% KORTING OP UW EERSTE BESTELLING

  Schrijf u in op onze mailinglijst en ontvang een kortingscode van 10% in uw e-mail.