Champagneglazen Bruiloft Amor Vincit Omnia Flute 2 Stuks

This product is out of stock

Omschrijving

Champagneglazen Bruiloft Amor Vincit Omnia Flute 2 Stuks. Amor Vincit Omnia - liefde overwint alles - is de naam van de eerste glascollectie van Efva Attling voor Orrefors. Het is een verzameling van kortademigheid, ijver, liefde en huwelijksgeschenk.

Het glas is een stijlvolle symbiose tussen de twee materialen kristal en zilver. Rond de glazen poten is een handgemaakte zilveren ring met de inscriptie Amor Vincit Omnia. Als u op zoek bent naar een uniek en exclusief huwelijkscadeau, kunt u nu stoppen met zoeken! Met de naam van de bruid gegraveerd op de bril, zal dit een persoonlijk geschenk zijn dat zal opvallen en gewaardeerd en met vreugde gebruikt zal worden!

Komt naar je toe in een zeer elegante geschenkverpakking.

Show more Show less
Details
Merk Orrefors Efva Attling
Afmetingen 23 x 4,9 cm
Capaciteit 18 cl
Leveringswijze

Alle bestellingen, ook met gravure die vóór 14:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verstuurd (geldt op werkdagen).

Wij gebruiken Post NL en UPS als leveranciers.

We hebben de volgende bezorgopties:

1. Post NL Brief – Levertijd 3-6 werkdagen - Aanbieden via de brievenbus of een PostNL-locatie, afhankelijk van de grootte van de brief (alleen beschikbaar voor pakketten van minder dan 0,5 kg)

2. UPS Collect at Access Point - Levertijd 2-3 werkdagen – Verzamel het pakket bij uw lokale UPS Access Point

3. UPS Delivery at Place - Levertijd 2-3 werkdagen - UPS bezorgt het pakket op het afleveradres

Informatie voor de bezorgmethode UPS Collect at Access Point:

Om uw dichtstbijzijnde UPS Access Point te vinden, klikt u op deze link, kiest u "Zoeken naar een afgiftelocatie", voert u uw adres in en klikt u op "zoeken":

UPS Access Point-locaties