Drinkfles Eva Solo Granite Green 0.5 L

This product is out of stock

Omschrijving

Drinkfles Eva Solo Granite Green 0.5 L. Milieuvriendelijke waterfles in mooie groene kleur. Kan worden gegraveerd. Plastic vrij van BPA. Wees lief voor jezelf en het milieu.

De Eva Solo-drinkfles kan als een handige waterfles worden gebruikt. In je tas, op kantoor en in je vrije tijd. Het is volledig waterdicht, kan keer op keer worden bijgevuld en heeft daarom geen invloed op het milieu.

De drinkfles is gemaakt van BPA-vrij plastic, wat betekent dat het geen bisfenol, ftalaten of zware metalen bevat. De plastic fles zelf is vaatwasmachinebestendig.

Het schroefdeksel moet met de hand worden gewassen. Volume: 0,5 liter

Show more Show less
Details
Merk Eva Solo
Afmetingen 230 x 65 mm
Capaciteit 0,5 L
Materiaal BPA-vrij plastic
Leveringswijze

Alle bestellingen, ook met gravure die vóór 14:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verstuurd (geldt op werkdagen).

Wij gebruiken Post NL en UPS als leveranciers.

We hebben de volgende bezorgopties:

1. Post NL Brief – Levertijd 3-6 werkdagen - Aanbieden via de brievenbus of een PostNL-locatie, afhankelijk van de grootte van de brief (alleen beschikbaar voor pakketten van minder dan 0,5 kg)

2. UPS Collect at Access Point - Levertijd 2-3 werkdagen – Verzamel het pakket bij uw lokale UPS Access Point

3. UPS Delivery at Place - Levertijd 2-3 werkdagen - UPS bezorgt het pakket op het afleveradres

Informatie voor de bezorgmethode UPS Collect at Access Point:

Om uw dichtstbijzijnde UPS Access Point te vinden, klikt u op deze link, kiest u "Zoeken naar een afgiftelocatie", voert u uw adres in en klikt u op "zoeken":

UPS Access Point-locaties